Konyhák

KonyhákOtthonos? Visszafogott? Merész? Modern? Stílusos? Megannyi szempont van és megannyi ízlés. Hosszas keresgélés helyett menjen biztosra! Kövesse nyugodtan elképzeléseit, az egyéniségét legjobban kifejező formákban, mert mi egyedi konyhabútorokkal is tudunk szolgálni!

További részletek »

Gardrób, beépített szekrények és előszobabútorok

Gardrób, beépített szekrények és előszobabútorokA Gardrób nagyon kényes hely: az egyik legszemélyesebb, legintimebb mindenki számára. Itt születik meg az Ön közérzete. Ne hanyagolja el akkor se, ha más nem is láthat bele. A tároló felületek a legszembetűnőbbek az előszobában és a...

További részletek »

Fürdőszobabútorok, mellék- és háztartási helységek

Fürdőszobabútorok, mellék- és háztartási helységekKényelmes, nyugodt egyedüllét a fürdőszobában. Intim hely, mégis mindenki látja. Ezekben a helységekben stílusosan rejthetjük el személyes tárgyainkat, tolakodás nélkül.

További részletek »

Nappali szoba berendezés

Nappali szoba berendezésNappali, azaz az első benyomás. A család és a vendégek sok időt töltenek ebben a szobában, ezért fontos a jó hangulatkeltés, kényelem. Fejezze ki önmagát a bútorai stílusával! Legyen büszke nappalijára, hisz mindenki látja ezt a szobát!

További részletek »

Üzlet- és iroda-berendezések

Üzlet- és iroda-berendezésekSzeretné, hogy felismerjék irodáját? Hogy azonnal bevésődjön mindenki tudatába? Szeretné hallani az elismerő kérdést „Kinek az ötlete volt”? Teremtsen stílust, nyűgözze le kreativitásával azonnal partnereit irodájában vagy üzletében. Egyedi ötletekkel feldobhatja a hétköznapi...

További részletek »

Gyerek- és ifjúsági szobabútorok

Gyerek- és ifjúsági szobabútorokA gyerekek fantáziája határtalan, velünk eleresztheti képzeleteit Ön is! Egyedi bútorokkal lekötheti figyelmüket, ide szoktathatja beltéri játékos tevékenységeiket a nekik legszórakoztatóbb környezettel.

További részletek »

Egyedi világító testek

egyedi-vilagito-testek.pngSzereti a díszvilágítást? Vagy szereti a különleges pillanatokat, napokat? Egyedi világító testekkel állandósíthatja kedve szerint, kiemelkedő és modern szobákat varázsolnak otthonába!

További részletek »

BaseLightning - A ledek világa